Vaatwasser reparatie

Vaatwasser defect? Storingscode of vreemd geluid? Schakel Reparatieservice Noord in en laat een professioneel monteur uw vaatwasmachine repareren. Dit natuurlijk tegen een aantrekkelijk tarief!

Wanneer u problemen ondervind met uw vaatwasser staan wij graag voor u klaar. Bij Reparatieservice Noord bent u verzekerd van een professionele monteur. In veel gevallen is het mogelijk uw vaatwasmachine te repareren wat voorkomt dat u een compleet nieuw apparaat aan moet schaffen. Wij hanteren een aantrekkelijk tarief. Problemen met uw vaatwasser? Of het nu gaat om een defect, storingscode, of misschien gewoon een vreemd geluid, wacht niet langer en schakel onze hulp in!

Tips voor het gebruik van uw vaatwasser

  • Wel of niet voorspoelen?

    Voorspoelen van de vaat is niet nodig. Afschrapen van het grove vuil wel. Zo kunnen pitjes de sproeiarmen verstoppen. Veeg vet van de borden, hierdoor kan de boel gaan vervetten. Voorspoelen onder de kraan is zonde van water en energie. Het beste is om het vaatwasprogramma af te stemmen op hoe vuil de vaat is. En om regelmatig het filter te reinigen.

  • Wel of niet de deur openzetten na de vaatwasbeurt?

    Je kunt de deur het beste 15-30 minuten na afloop van het programma openzetten. Als je dit direct doet, vervliegt de warmte waarmee de vaat nog kan drogen. Maar als je hem te laat opent, condenseert het verdampte water weer op de vaat.

*All-in €69,-

*All-in €69,-

Wasmachine reparatie

Als je vaatwasser het niet meer doet is dat heel vervelend. Gelukkig kun je een aantal problemen zelf opsporen en verhelpen.

Vaatwasser doet het niet
Blijft er water in de vaatwasser staan? Dan wordt de afvoerpomp mogelijk geblokkeerd. En als het vaatwasprogramma te lang blijft doorlopen, kan het helpen om de vaatwasser te resetten of een intensief wasprogramma te draaien.

Snelle service!

Gecertificeerd monteur!

Klantvriendelijk!

Veilig!

Onze andere diensten

*All-in €69,-

*All-in €69,-

Wasmachine reparatie
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Vriezer reparatie
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Wasdroger reparatie
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Vaatwasser reparatie
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Koelkast reparatie
Vanaf €?

Vanaf €?

In- en verkoop witgoed
Image

Contact