Wasmachine reparatie

Wasmachine defect? Storingscode of vreemd geluid? Schakel Reparatieservice Noord in en laat een professioneel monteur uw wasmachine repareren. Dit natuurlijk tegen een aantrekkelijk tarief!

Wanneer u problemen ondervind met uw wasmachine staan wij graag voor u klaar. Bij Reparatieservice Noord bent u verzekerd van een professionele monteur. In veel gevallen is het mogelijk uw wasmachine te repareren wat voorkomt dat u een compleet nieuw apparaat aan moet schaffen. Wij hanteren een aantrekkelijk tarief. Problemen met uw wasmachine? Of het nu gaat om een defect, storingscode, of misschien gewoon een vreemd geluid. Wasmachine reparatie? wacht niet langer en schakel onze hulp in!

Als je wasmachine het niet meer doet is dat heel vervelend. Gelukkig kun je een aantal problemen zelf opsporen en verhelpen.  1. Controleer eerst of de stekker goed in het stopcontact zit. Kijk ook of de deur goed sluit.
  2. Op het display van een wasmachine staat vaak een storingsnummer. In de handleiding of op de website van de fabrikant staat wat dit nummer betekent en hoe je het probleem oplost.
  3. Hoor je een raar geluid? Controleer de was dan op losse voorwerpen. Ook als er weinig wasgoed in de trommel zit, kan de machine onstabiel worden tijdens het centrifugeren en veel geluid maken.
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Wasmachine reparatie

Een wasmachine die je goed onderhoudt gaat langer mee.

Vetluis
Een ophoping van bacteriën, waardoor de wasmachine onfris gaat ruiken. Houd je aan het doseeradvies op de wasmiddelverpakking en draai af en toe een was op 60°C. Reinig de wasmiddellade regelmatig.

Snelle service!

Gecertificeerd monteur!

Klantvriendelijk!

Veilig!

Onze andere diensten

*All-in €69,-

*All-in €69,-

Wasmachine reparatie
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Vriezer reparatie
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Wasdroger reparatie
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Vaatwasser reparatie
*All-in €69,-

*All-in €69,-

Koelkast reparatie
Vanaf €?

Vanaf €?

In- en verkoop witgoed
Image

Contact